Over ons

     Hét zonnecenter voor beginnende en gevorderde bruiners. Wij begeleiden je bij elke stap.

                                                                  

Suntimes Averbode is al meer dan 16 jaar het vertrouwde adres voor professioneel zonnen in Averbode en omstreken. Dankzij de verschillende laatste nieuwe types zonnebanken van Ergoline is er voor iedereen een geschikte zonnebank. Zeker weten dat je verstandig zont? De consulente in het zonnecenter geeft je een persoonlijk zonadvies op basis van je huidtype. Ontspannen is het sleutelwoord. Dat merk je meteen bij binnenkomst. Er is WiFi, en tevens bieden wij jou een drankje aan na het zonnen.

Je hoeft helemaal niets mee te nemen van huis: in het zonnecenter ligt alles voor je klaar in de cabines (UV-brilletje, handdoekjes, deodorant). Eenmaal onder de zonnebank waan je je op een tropisch strand dankzij de aangename warmte (climatronic op elke zonnebank, je past de temperatuur aan naar wens), verkoelende waternevels, heerlijke geuraroma’s en je favoriete digitale muziek op de achtergrond.

Ik ben Davy, mijn droom was altijd een eigen zonnecenter open te doen, en meer dan 16 jaar geleden is dit tot een realiteit gekomen, ik ben supertrots op mijn kindje dat ondertussen is uitgegroeid tot een begrip in de regio, ik spaar kosten noch moeite om jullie te laten genieten van de beste Suntimes ervaring zodat jullie heel relaxed buiten komen