Affinity 990 Hybrid SLP

Home Zonnebanken

Affinity 990 Hybrid SLP

1 toestel aanwezig

Met de nieuwe Smart Light Performance gezichtsbruiner is de jongste aanwinst van de Hybrid-familie een echte wereldprimeur! De combinatie van hoge druk stralers, een 120-voudig speciaal gecoate glazen reflector en de nieuw ontwikkelde filterschijf bieden, ondanks 33% minder UVA-aandeel, een intense en langaanhoudende kleur. De delen rood Beauty-light bevorderen de doorbloeding en optimaliseren daardoor de bruiningsresultaten – zonder hogere UV-dosis. Tegelijkertijd voedt het Beauty Light de huid tijdens het zonnen en zorgt voor een bijzonder mooie en frisse teint. De 3 extra SmartSun spaghetti lampen completeren het spectrum met een combinatie van UVB en Beauty Light. Na een paar uur ontwikkelt zich een prachtige, natuurlijke en langaanhoudende bruining.

Ook voor het lichaam biedt de Hybrid Performance technologie een intense en natuurlijk bruine kleur. In verhouding 2:1 garanderen 36 SmartSun PLUS lampen en 14 Trend Advance UV-lampen een bijzonder mooi en langaanhoudend bruiningsresultaat. Dynamic Performance garandeert met dynamische, elektronisch gestuurde voorschakelunits altijd 100% vermogen en een lange lampenlevensduur van 1000 uur.

De hoogglans Brillant White lak en de tweekleurige LED effect verlichting maken de nieuwe Affinity 990 Hybrid Performance visueel een hoogtepunt in de studio. Voor het comfort wordt gezorgd door het Body Shape ligvlak, de Comfort Cooling PLUS, de Aqua Fresch & Aroma en de 3D Sound.

Hybrid Performance 180W (36 x smartsun PLUS-Lampen + 14 Trend Advanced UV-Lampen)

Dynamic Performance

Schouderbruiners: 7 x 25W smartsun Shoulder Tan

GEZICHT:

Smart Light Performance (SLP): nieuwe gezichtsbruiners-technologie

4 gezichtsbruiners à 420 Watt

smartsun UVB-Spaghettis: 3 à 8 Watt

0,3 Optimized Performance

Air Condition PLUS

Comfort Cooling PLUS

Smart Control glazen bedieningspaneel

Comfort Pre-Select: vooraf te kiezen comfortinstellingen

Groot Body Shape ligvlak (208 x 90 cm)

Aqua Fresh & Aroma

3D Sound incl. Voice Guide, MP3-aansluitingen, Auto Play & Auto Volume

LED Light Show met meer dan 800 High Performance LED´s

Meer dan 200 gekozen kleuren en lichtanimatie

LED Interior Light: fel verlichte binnenkant