Zonnebanken

Home

Zonnebanken

Zonnebanken

3 TOESTELLEN AANWEZIG

De nieuwe Prestige Lightvision straalt innovatie, elegantie en prestatie uit. Door de grotere bovenkant is hij meteen herkenbaar als een echte upgrade in de zonnestudio. Het compleet opnieuw ontworpen en helder verlichte interieur nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.

Intensievere prestaties, verbeterde huidverzorging, geavanceerde comfortvoorzieningen, intuïtieve bediening en een verhoogde service, dat is de nieuwe Ergoline Prestige Lightvision. Twee grote touch displays, surround Cooling PLUS, Cinematic Sound systeem, Beauty Light LED Complete, hybride Shoulder Tan incl. UV LEDs, Beauty Light LEDs en toegang op afstand maken de nieuwe Prestige Lightvision uniek.

bluevision_frontal_offen_RGB_72dpi
1 TOESTEL AANWEZIG

Ontdek de Ergoline Prestige Bluevision! Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruiningsresultaten. Voor een direct zichtbaar WOW effect. Met Personal Sunstyle kunt u kiezen uit drie individuele bruiningsprogramma’s – van sensitive tot intensive. De standaard comfortinstellingen, waaronder Climtatronic PLUS, Surround Cooling PLUS, Cinematic Sound, Voice Guide en Aqua Fresh & Aroma garanderen een maximaal bruiningscomfort voor zelfs de meest veeleisende zonner.

Ergoline_Open_Sun_1050_open_72dpi
1 TOESTEL AANWEZIG

De Open Sun 1050 demonstreert veeleisende bruiners hoe krachtig, maar tevens ook koel en geventileerd, intensief bruinen kan zijn. Dankzij de hoogwaardige materialen en de ingebouwde entertainmentfuncties lijkt de sessie zo voorbij te vliegen.

1 TOESTEL AANWEZIG

Met de nieuwe Smart Light Performance gezichtsbruiner is de jongste aanwinst van de Hybrid-familie een echte wereldprimeur! De combinatie van hoge druk stralers, een 120-voudig speciaal gecoate glazen reflector en de nieuw ontwikkelde filterschijf bieden, ondanks 33% minder UVA-aandeel, een intense en langaanhoudende kleur. De delen rood Beauty-light bevorderen de doorbloeding en optimaliseren daardoor de bruiningsresultaten – zonder hogere UV-dosis. Tegelijkertijd voedt het Beauty Light de huid tijdens het zonnen en zorgt voor een bijzonder mooie en frisse teint. De 3 extra SmartSun spaghetti lampen completeren het spectrum met een combinatie van UVB en Beauty Light. Na een paar uur ontwikkelt zich een prachtige, natuurlijke en langaanhoudende bruining.

1 TOESTEL AANWEZIG

De Inspiration 600 laat met haar adembenemende look en de innovatieve uiterlijke kenmerken een nieuwe standaard zien in de compactklasse. Het grote Bodyform Plus ligvlak, de geoptimeerde Air Condition Plus, Aqua Fresh & Aroma, 3D Sound en NFC Connect bieden een comfort, zoals alleen wordt vertoond in de luxe klasse. Elektronische voorschakelapparaten (Dynamic Performance) garanderen uitstekende bruiningsresultaten en hoge energie-efficientie. Natuurlijk altijd 0,3-geoptimeerd!

1 TOESTEL AANWEZIG

De optimale rangschikking van de 46 UV-lampen (32 x type A en 14 x type B) zorgt voor een perfect bruiningsresultaat. 3 Ultra Performance-gezichtsbruiners en 2 speciale UV-B lampen garanderen een bijzonder gelijkmatige bruine kleur in het gezicht. Samen met de 7 spaghettilampen 25 Watt in de schouderbruiners en de geïntegreerde nekbruiners biedt de Sun Angel Duo 600 een perfecte bruining rondom.