Over ons

Hét zonnecenter voor beginnende en gevorderde bruiners. Wij begeleiden je bij elke stap.

Zonnecenter Suntimes Averbode is al 15 jaar het vertrouwde adres voor professioneel zonnen in Averbode en omstreken. Dankzij de verschillende laatste nieuwe types zonnebanken van Ergoline is er voor iedereen een geschikte zonnebank. Zeker weten dat je verstandig zont? Wij beschikken over een huidsensor. De consulente in het zonnecenter geeft je een persoonlijk zonadvies op basis van je huidtype. Dankzij onze huidsensor heb je ook geen doktersattest nodig. Ontspannen is het sleutelwoord. Dat merk je meteen bij binnenkomst. Er is WiFi, en tevens bieden wij jou een drankje aan na het zonnen.

Je hoeft helemaal niets mee te nemen van huis: in het zonnecenter ligt alles voor je klaar in de cabines (UV-brilletje, handdoekjes, deodorant). Eenmaal onder de zonnebank waan je je op een tropisch strand dankzij de aangename warmte (climatronic op elke zonnebank, je past de temperatuur aan naar wens), verkoelende waternevels, heerlijke geuraroma’s en je favoriete digitale muziek op de achtergrond.

Geen doktersattest nodig, wij beschikken over een huidsensor.

Meebrengen identiteitskaart verplicht.

Onze missie

Wij streven ernaar om je de allerbeste kwaliteit in de zonnebranche te bieden. Bij Suntimes Averbode sparen wij kosten nog moeite om jou de allerbeste toestellen van Ergoline met de nieuwste bruiningstechnologieën voor te schotelen (hybrid performance led, intelligent performance, dynamic power…). Ons team is volledig gediplomeerd en opgeleid om jou de beste begeleiding te bieden om veilig te zonnen en een prachtig kleurtje te verkrijgen. De toestellen worden steeds perfect ontsmet door ons team zodat jij in alle rust heerlijk kan genieten.

Onze troeven

  • Zonnen zonder afspraak
  • Veilig en verantwoord bruin worden
  • Geen doktersattest nodig, wij beschikken over een huidsensor
  • Professioneel zonadvies voor ieder huidtype
  • De allernieuwste Ergoline-zonnebanken met waternevel, geuraroma en digitaal muzieksysteem
  • Bij ieder bezoek UV-bril, handdoek, deodorant
  • Officieel verkooppunt van Australian Gold-zonnecosmetica
  • Parkeren voor de deur (10 parkeerplaatsen)