Zonnebanken

Home

Zonnebanken

2 TOESTELLEN AANWEZIG

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

2 TOESTELLEN AANWEZIG

De Ergoline Prestige 1400 behoort tot de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit uw klanten al op het eerste gezicht. De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline Prestige 1400 comfort en bediening op een nieuw niveau. Maar ook bij de bruiningsprestatie wordt met Intelligent Performance een nieuwe standaard gezet.

Ergoline_Open_Sun_1050_open_72dpi
1 TOESTEL AANWEZIG

De Open Sun 1050 demonstreert veeleisende bruiners hoe krachtig, maar tevens ook koel en geventileerd, intensief bruinen kan zijn. Dankzij de hoogwaardige materialen en de ingebouwde entertainmentfuncties lijkt de sessie zo voorbij te vliegen.

1 TOESTEL AANWEZIG

Met de nieuwe Smart Light Performance gezichtsbruiner is de jongste aanwinst van de Hybrid-familie een echte wereldprimeur! De combinatie van hoge druk stralers, een 120-voudig speciaal gecoate glazen reflector en de nieuw ontwikkelde filterschijf bieden, ondanks 33% minder UVA-aandeel, een intense en langaanhoudende kleur. De delen rood Beauty-light bevorderen de doorbloeding en optimaliseren daardoor de bruiningsresultaten – zonder hogere UV-dosis. Tegelijkertijd voedt het Beauty Light de huid tijdens het zonnen en zorgt voor een bijzonder mooie en frisse teint. De 3 extra SmartSun spaghetti lampen completeren het spectrum met een combinatie van UVB en Beauty Light. Na een paar uur ontwikkelt zich een prachtige, natuurlijke en langaanhoudende bruining.

1 TOESTEL AANWEZIG

De Inspiration 600 laat met haar adembenemende look en de innovatieve uiterlijke kenmerken een nieuwe standaard zien in de compactklasse. Het grote Bodyform Plus ligvlak, de geoptimeerde Air Condition Plus, Aqua Fresh & Aroma, 3D Sound en NFC Connect bieden een comfort, zoals alleen wordt vertoond in de luxe klasse. Elektronische voorschakelapparaten (Dynamic Performance) garanderen uitstekende bruiningsresultaten en hoge energie-efficientie. Natuurlijk altijd 0,3-geoptimeerd!

1 TOESTEL AANWEZIG

De optimale rangschikking van de 46 UV-lampen (32 x type A en 14 x type B) zorgt voor een perfect bruiningsresultaat. 3 Ultra Performance-gezichtsbruiners en 2 speciale UV-B lampen garanderen een bijzonder gelijkmatige bruine kleur in het gezicht. Samen met de 7 spaghettilampen 25 Watt in de schouderbruiners en de geïntegreerde nekbruiners biedt de Sun Angel Duo 600 een perfecte bruining rondom.